Wil jij je prettig voelen met meer balans en energie?

In mijn praktijk komen mensen die gedreven, initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend zijn. Mensen die optimisme en levenslust uitstralen en het leven zien als uitdagend en avontuurlijk, zowel hun werk als privé. En toch het lukt ze niet om te focussen op dingen die zij belangrijk vinden. Ze voelen zich onrustig en (te) druk met allerlei zaken. Ze blijven maar piekeren.

Ze hebben stijve spieren in bijvoorbeeld nek, schouders en rug die hen belemmert in hun beweging. Ze hebben regelmatig last van hoofdpijn of een beklemmend gevoel op hun maag en/of borst. Zij voelen zich vaak moe en zonder energie!

Herken je een van de volgende situaties:

  • Je bent (vaak) gestrest in je omgang met medewerkers en collega’s?
  • Je reageert kortaf naar je partner, familieleden en vrienden?
  • Het piekeren houdt je uit je slaap en je voelt je ’s morgens al zonder energie?
  • Je geniet minder van je vrije tijd en kunt niet vrijuit sporten of genieten van hobby’s?
  • Je hebt last van pijn en stijfheid in je hoofd, nek, schouders of rug?

Mijn massage helpt je om je prettig te voelen in je lijf. Je wordt vitaler en hebt meer energie en balans. Je voelt je minder gestrest en kan met meer concentratie en focus werken.

Massage helpt je ook om rustiger en vriendelijker te communiceren met de mensen om je heen. Vanuit die rust lukt het je beter om te kiezen voor wat jij belangrijk vindt.

Wil je meer weten over mijn massage-therapie? Lees meer over de massage die bij jou past, over wat anderen vinden van de behandelingen of plan direct een afspraak.

Een mens is het product van zijn denken. Hij wordt wat hij denkt.

Mahatma Gandhi