Dit zeggen de klanten van Arjette

Ik blijf energiek en vitaal door regelmatig shiatsu behandelingen te ondergaan. De blokkades in mijn lichaam worden opgeheven waardoor de energie weer vrij door mijn lichaam stroomt.

De behandelingen om de 8 weken zorgen dat ik goed in balans blijf en ik voldoende energie heb. Even tijd voor mezelf en het in balans brengen van lichaam en geest. Door de aandacht die Arjette voor me heeft, land ik weer op aarde en komt er weer letterlijk verbinding tussen hart en hoofd. Het zijn van moeder, partner en manager levert veel op, maar vraagt ook veel van me.

Door de behandeling kan ik even echt tot rust komen. Iedere keer is het weer een cadeautje voor mezelf!

Door de nare ziekte kanker heb ik kennis gemaakt met Arjette. Onze eerste ontmoeting was in de praktijk in Numansdorp, een knusse en warme ruimte, waar we het informatie-gesprek hadden naar aanleiding van ingevulde formulieren. Daarna vond er massage plaats.

Dit alles heb ik als fijn ervaren, zeker de rust die Arjette uitstraalt. Intussen behandelt ze me zeer regelmatig, nu wel thuis, en hebben we een soort band opgebouwd. We hebben steeds overleg over de behandeling, en zij brengt me op de hoogte als ze wat tips hoort of te zien krijgt.

Gezond of ziek, neem een behandeling en koester de ervaring, zoals ik.

Ik ben vaker druk, maar zo gestrest als op de dag dat ik had afgesproken met Arjette, dat is zeldzaam.
Ik ben niet gewend om gemasseerd te worden.
Arjette is de rust zelve. Haar aanrakingen zijn prettig.
Wat ook prettig is, is dat Arjette na een efficiente intake aan de slag gaat. Geen geanalyseerd over ‘blokkades’ en oorzaken die zouden liggen in karakter of ervaringen. Wel prettige aanraking en een rustige sfeer.
Zo gespannen als ik naar binnen ging, zo relaxed ging ik weer weg. Heerlijk!