Massage bij kanker

Als er kanker wordt geconstateerd, staat je leven van het ene op het andere moment volledig op zijn kop. Alle aandacht van artsen en medische specialisten is gericht op je ziekte en het behandelen ervan.

De verschillende therapieën (zoals chemotherapie, radiotherapie en hormoontherapie) en/of operatie hebben grote impact op je lichaam. De onzekerheid, spanning en de daarmee gepaard gaande vermoeidheid hebben grote  emotionele gevolgen.

Massage kan ontspanning, rust en verlichting geven tijdens het ziekteproces of daarna. Je lichaam is zo hard aan het werk en verdient een moment van rust.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met kanker vaak profijt hebben van een massage. Het ondersteunt het herstel van lichaam en geest. De zachte, lichte aanrakingen worden liefdevol en met aandacht gegeven. Je mag er helemaal zijn met alle gevoelens die de ziekte met zich meebrengt.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker en heb voor deze massagetechniek een speciale opleiding voor professionele massagetherapeuten gevolgd. De massages worden met olie direct op de huid gegeven. Mocht je hier – om wat voor reden dan ook- moeite mee hebben, dan kan ik rustig over je kleding heen masseren.Logo-Lid-van-NMbK groot

Voor de massage vraag ik je een intakeformulier in te vullen. Ik kan dan binnen de beperkingen van je ziekte en behandelingen je een op jou toegespitste massage geven waardoor je lichaam niet verder uit balans raakt maar juist ontspant.

Ik geef deze massage in mijn praktijkruimte in Mijnsheerenland, maar als je niet in staat bent om daar naar toe te komen, kan ik de massage ook bij je thuis geven.

Tarief

Massage bij kanker kost € 65,00 per consult.  Een deelconsult kost € 32,50. Vergoeding via je zorgverzekeraar is mogelijk.

Lees hier meer

Wil je een afspraak maken?

Bel me op 06- 55 17 22 42 of stuur me een bericht

Een reis van duizenden kilometers begint met een enkele stap.


Lao-Tse