Spannende stappen voor een shiatsu therapeut

Haha,

Eindelijk is het zover, als gedreven Shiatsu Massage Therapeut ga ik een blog schrijven.

Waarom?

Ook al is Shiatsu een van de oudste methoden om genezing en zelf-heling te bevorderen, dat wil niet zeggen dat ik ook de kunst van het bloggen mij niet eigen kan maken!

Omdat ik na bijna vijf jaar toe was aan een nieuwe website. De oude was prachtig maar niet meer up to date voor alle nieuwe ipads – smartphones en google vind machines.

Samen met Maaike van Kempen, mijn webdesigner en Ingeborg Huisman, fotograaf, hebben we een prachtige website voor mijn bedrijf Kuri gemaakt.

Het begint met ideeën uitwisselen,:

  • wat vind ik belangrijk om te vertellen,
  • wie is mijn doelgroep,
  • welke woorden gebruik ik om mijn passie voor Shiatsu en Massage te delen?

Allemaal zaken die ik in het dagelijks leven als vanzelfsprekend beschouw, maar ga dat nu maar in een website vormgeven….. en in een blog onder woorden brengen……

De marketing cursus van Annie Massop bracht me op het goede spoor.

Ik vind het spannend om ons resultaat de wereld in te sturen. Tegelijkertijd, wat is er mooier dan het nieuwe jaar met een nieuwe website te starten!

Aan het einde van dit korte introductieblog kan ik je alvast vertellen over de volgende blog. Dat zal gaan over de winter en haar invloed op ons energieniveau. Mét handige tips om energiek te blijven in de donkere dagen!

Ik zou het mooi vinden en erg op prijs stellen als jullie deze blog willen delen. Met al je familie, vrienden, bekenden, zakenrelaties, op Facebook en andere social media accounts!

Ik wens je prettige feestdagen en een jaar vol energie en

gezondheid toe.

Warme groet,

Arjette

5 antwoorden
  1. Ad Forman zegt:

    Hoi arjette, fantastisch nieuws over jou en je toekomst plannen. Ben erg benieuwd wat je allemaal gaat vertellen over het energie leve in de winter.ik als sporter heb daar zeker last van. Ondanks dat ik de voeding goed in de gaten houd. Gefeliciteerd met je nieuwe blogspot.
    Fijne feestdagen groet Ad

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *