Zhineng Qigong

Beweging is belangrijk om gezond en vitaal oud te worden.

Naast goede voeding, eventueel aangevuld met kruiden, acupunctuur en massage (Shiatsu) is beweging een belangrijke onderdeel om je lichaam sterk, soepel en gezond te houden in de TCM (Traditonal Chinese Medicine).

In China is het beoefenen van bijvoorbeeld Tai Chi of Zhineng Qiqong een onderdeel van het dagelijks leven. Zhineng Qigong is een gezondheidsmethode die bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die je makkelijk kunt leren.

De oefeningen rekken en strekken het lichaam om de energie (qi) stroom op gang te brengen. Je leert je lichaam beter kennen en je zelfhelend vermogen en je energie (qi) te stimuleren. Je voelt je prettig en in balans!

Om deze bewegingskunst  Zhineng Qigong te leren, ben ik gestart met een masterclass level 1 bij Master Yuantong Liu en Anne Hering van het Zhigong Instituut Nederland.  Veertien dagen lang gaan we in een groep met elkaar de bewegingen oefenen en de theorie achter de bewegingen leren en ervaren. Wil je meer weten? Kijk op http://www.zhigong.nl/nl/

Met deze kennis en ervaring ga ik straks in mijn praktijk aan de slag en wil dit graag  integreren in mijn werk als Shiatsu Massage Therapeut.

Ben je nieuwsgierig? 14 maart ben ik weer terug in mijn praktijk!

Je kunt nu ook direct online je afspraak plannen in mijn agenda!

Kies de gewenste behandeling en volg de stappen! Je ontvangt altijd een bevestiging in je mailbox!

https://www.kuri.nl/afspraak/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *